مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام. من سی و هفت ساله هستم. پدر و مادرم هم فوت نمودند. بنده نه بیمه هستم و نه حقوق بگیر. یک کارگر ساده هستم و الان چند ماه هست ازدواج کردم و تا الان هیچ یارانه ای نگرفتم و اصلا کسی ثبت نام نکرده. اهل روستا هستم و بلد نیستم. خواهشا راهنمایی کنید تا بتونم یارانه بگیر شوم. با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال غیر حقوقی و از برکات دولت بی تدبیر و از خدا بی خبر حسن است که اکثر سوالات به این موضوعات میرسد