مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام، خسته نباشد. ما سه نفر هستیم. من ( پسر )، دختر و پدر. مادرم سه ماه پیش فوت کردن. مادرم سه خانه برامون گذاشته. دو تای آن شش دونگ به نامه خودش بوده و یکی سه دونگ من و سه دونگ خودش.
خانه ها سند ندارن چون مادرم از تعاونی آموزش و پرورش خریداری کردن. مبایعه نامه هستن. یکی از آن تحویل داده شده و دو تای دیگر دو سال دیگر تحویل میدن. یکی از آن ها که دو سال دیگر تحویل میدن نصف نصف هست بین من و مادرم. اون مبایعه نامه که سه دونگش به نام من هستش و چند سال پیش در دفتر تعاونی در جلوی چشم های شاهدین به نام من کرده رسمیت داره؟
چطوری تقسیم میکنند خانه ها رو و چقدر زمان میبره؟
با تشکر

پاسخ ها :

اعتبار مبایعه نامه ملک تقسیم ملک بین وراث نحوه تقسیم ملک ارثی انحصار وراثت تقسیم ارث مادری ارث مادری ارث مادر تقسیم ارث ارث مبایعه نامه