مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم ملک با حیاط سند دار

سلام ملکی داریم با سه آپارتمان. در سند ما که طبقه اول هستیم حیاط که 45.53 متر مربع می باشد ذکر شده است. در سند های دو واحد دیگر ذکر نشده است.
با سازنده ایی مذاکره شده و ایشان میزان یک سوم حیاط را برای ارزش گذاری لحاظ کرده اند. آیا وقتی حیاط در سند ما ذکر شده چرا در هنگام قیمت گذاری باید یک سوم آن محاسبه گردد؟ علت را میگویند که چون مسقف نیست. آیا درست است؟

پاسخ ها :

قدرالسهم ملک حیاط در سند قدرالسهم ملک مشاع ملک مشاع حیاط آپارتمان