مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته

سلام ببخشید برادرم دست نوشته ایی بعد فوت پدرم ارایه کرده بعنوان اینکه پدرم ملکی به عنوان سهم القدر اش به او داده اما اون دسته نوشته خط خوردگی داره وحتی چند پاراگراف اضافه شده بهش ایا مورد قبول دادگاه میشه ولی امضا پدرم وچندتا شاهد پایینش هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که این دست نویس چه بوده آیا ب بوده آیا هبه بوده آیا صلح بوده در هر صورت اگر ادعایی دارید بله می‌توانید درخواست نمایید موارد اضافه شده نیز توسط کارشناس قابل پیگیری و تشخیص می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایشان اگر می‌خواهند از اموال پدرتان با دست نوشته فوق به خودشان انتقال دهند شما می‌توانید نسبت به دست نوشته و صحت و سقم آن اعتراض نمایید و وصیت نسبت به یک سوم مال نافذ است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ادعای جعل قرارداد را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط خوردگی‌ها مورد تایید نویسنده باشد اعتبار دارد در غیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تحریر ترکه بدهید و بعد از تحریر ترکه می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید
اگر برادرتان دست نوشته را ارائه داد شما می توانید اظهار تردید کنید و درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید که در این صورت از طریق کارشناس رسمی دادگستری اصالت دست نوشته مشخص خواهد شد.
اگر بعداً متنی اضافه شده باشد ممکن است کارشناس اصالت نوشته را تایید نکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود شما فرآیند تقسیم ترکه را شروع بفرمائید. بدین توضیح که ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.
سپس دادخواست به خواسته‌های تحریر ترکه و تقسیم ترکه را به ثبت برسانید و اگر برادر شما در جلسه رسیدگی، برگه اشاره شده در متن سؤال را ارائه داد نسبت به آن، ادعای جعل کنید تا موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بررسی قرار گیرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید نسبت به اصالت سند اعلام تردید کنید و درخواست ارجاع به کارشناسی
پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم قبول نکنید و مجبور بطرح دعپا شود شما در اولین جلسه ادعای تردید کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
می‌توان ادعای جعل مطرح کرد
موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید درخواست کارشناسی دست نوشته را از دادگاه بخواهید.