مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم

سلام، ما سال ٩٣ با همسايه ساختمان ٣ واحدي كه داشتيم رو تخريب كرديم و شروع به ساخت كرديم قبل تخريب يك قرارداد غير رسمي نوشتيم و امضا كرديم كه اگر در انتهاي كار متراژ يكي بيشتر از قدر السهمش شد مبلغ به نرخ روز بايد محاسبه بشه و به شريكش بپردازه، حالا سوال من اينه اين به نرخ روز به نرخ روزي هست كه ساختمان تمام شده(٩٦) يا روزي كه پايان كار ساختمان امده(٩٨) يا امروز(١٤٠٠)؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

روری که تقاضای دریافت مبلغ رو داشتید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور روز پرداخت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نرخ روز پرداخت می باشد

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

با سلام،اصولا زمانیکه قدرالسهم شریک بنامش سند خورده یا تحویلش گردیده باید محاسبه بشه مگر اینکه در قرارداد خلاف این شرط شده باشد.