مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاچاقچی مواد مخدر

با سلام. فردی قاچاقچی با سوابق متعدد همسر بنده را که خانم هست فریب داده و مقادیر زیاد مواد مخدر از نوع هروئین و شیشه به منزل بنده آورده که در حکم قاضی از انتقال مواد توسط قاچاقچی توضیح داده شده. بنده که صاحب خانه بودم و اطلاع نداشتم از موضوع از دست قاچاقچی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
میتوانید شکایت کنید-فقط اثباتش مقداری دشوار است-از وکیل دادگستری کمک بگیرید-موفق باشید