مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای من حبس میبرن

سال گذشته بنده و دونفر از دوستانم داخل پارکی پایین منزلمان نشسته بودیم که گشت پلیس به ما نزدیک شد وبدون هیچ کاری مارو بازجویی کردن و یکی از اونا مقدار دوسوم گرم یعنی 7سانتی گرم هرویین را از روی زمین برداشت و هر جوری شد آن را به ماها نسبت داد به قید کفالت آزاد شدیم آیا برایمان مجازات حبسی هست یا خیر ممنون میشم جواب بدین درضمن سابقه مواد هم نداریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر متعلق به شما بوده و اثبات شده است آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مجازات حبس در نظر گرفته می‌شود اما اگر متعلق به شما نباشد یا سابقه نداشته باشید احتمال عدم مجازات یا تخفیف وجود دارد