مشاوره حقوقی رایگان - حساب شارژ ساختمان

با سلام. مدیر ساختمان حسابی را بابت شارژ ماهیانه اعلام کرد و تمام مالکین هر ماه شارژ را به این حساب واریز می کردند. در این حساب فقط پول های شارژ ریخته میشد و مدیر هم تمام هزینه های ساختمان را از این محل پرداخت میکرد.
مدیر ساختمان پس از یک سال و نیم از حساب پرینت میگیرد و به مالکین می گوید جلوی شماره حسابتان اسمتان را بنویسید یعنی از این طریق مشخص شود هر کس چقدر شارژ پرداخت کرده است. من هم از طریق اینترنت به قبوض گاز ... را پیدا کردم و جلوی قبض های پرداختی نوع قبض پرداخت شده را نوشتم. سپس متوجه شدم مدیر ساختمان یک سری برداشت های داشته است که بابت آن توضیح و یا فاکتور ارائه نمی دهد ضمن این که از حساب پول برداشته و بعد از یک ماه به حساب واریز کرده است. در حال حاضر مدیریت تغییر کرده است و مدیر جدید یک صورتحساب در گروه واتساپ گذاشته است که مانده صندوق با مانده صورتحساب مغایرت دارد و حتی من که کنتور گاز را بیش از یک سال جدا کرده ام مبلغ سهم گاز من مطابق بقیه مالکین واحد های دیگر است. اعتراض هم کردم و ایشان اهمیت نداد. مدیریت جدید هم میگوید به گذشته کاری ندارد. این برداشت های مدیر قبلی خلاف بوده و آیا از طریق شماره پوز در پرینت حساب میشود فهمید خرید از پوز بابت چه چیزهای بوده است؟
تاکید میکنم در این حساب فقط پول شارژ ساختمان ریخته میشده است؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
اگر با مذاکره حل نشد برای مدیر سابق اظهارنامه ارسال بفرمایید و توضیح مدت تصدی بخواهید با ارایه مدرک،اگر قانع کننده نبود میتوانید شکایت کنید