مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه دستی

با سلام. پدربزرگ بنده یک زمین را به مادربزرگم در زمان حیاطش هبه کرده است. ولی در حال حاضر فوت کرده اند. در دفترخانه ما اطلاعی نداریم ثبت شده است یا خیر. این هبه نامه معتبر است یا خیر؟ در هبه نامه دستی فرزندان امضا کرده اند.

پاسخ ها :

هبه ملک قبل از فوت هبه نامه دستی هبه نامه ملک اعتبار هبه نامه در صورت فوت واهب هبه نامه هبه ملک هبه