مشاوره حقوقی رایگان - تملک

با سلام . فردی از دنیا رفته ؛ یکی از فرزندانش ادعا می کند قبل از فوت پدرش مغازه ای را در اختیار او قرار داده و یک نوشته دارد که پدرش گفته این مغازه را به او بخشیده است . دو خواهر او هم در زمان حیات پدر آن برگه را امضا کرده اند و چند تن از خواهران و برادران او صحت خط و امضای پدرشان را تایید می کنند و فقط یکی از برادران قبول نمی کند و نسبت به سهم خود سند تهیه کرده است. این فرد چگونه می تواند سند او را باطل کند ؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

شدرصورت تایید سایر وراث ازطریق دادسرا اقدام کنید درصورت لزوم تماس بگیرید

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

اسناد عادی توان ابطال اسناد رسمی ندارند.مگر اینکه دعوی برای ابطال سند رسمی و تنفیذ مبایعه نامه عادی طرح کنند.پیشنهاد میکنم حتما مشاوره بگیرید