مشاوره حقوقی رایگان - ارثيه

با سلام
پدرم ٩٣ سال سن دارد؛٤٠ سال پيش بخشي از زمين كشاورزي خود را به برادرم به صورت هبه بخشيد.
و برادرم در آن زمين كار ميكرد.و بخشي را مسكوني كرد.و به فرزندان خود داد.
اخيرا براي اقدام سند مراجعة كرده كه موفق نشده.
با توجه به اينكه زمين هاي ارثي به صورت نابرابر تقسيم شده،آيا ميتوان ادعاي سهم كرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مشکل ثبت یک‌مساله است و اینکه فرد در زمان حیات حق دارد مایملک خود را به هر فرد که خواست انتقال دهد و هر تصرفی بنماید طبق اصل تسلیط مساله دیگر...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر زمین های ورثه ای است بله مگر هبه اثبات گردد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر پدر شما هنوز در قید حیات است موضوع مطالبه سهم الارث منتفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
هر کسی اختیار اموال خود را دارد و هر شخص می تواند در زمان حیات اموال خود را به هر کس که خواست انتقال دهد.
به هر نحوی که دوست داشته باشد و کسی حق اعتراض ندارد مگر اینکه شخص مورد نظر سلامت عقل نداشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با در قید حیات بودن پدر ارث منتفی است