مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن مهریه

سلام بنده به مدت دو ساله که با پسردایی مادرم ازدواج کردم به علت اینکه چون فامیل بودیم بنده آزار و اذیت همسرم را به هیچ کس نمی گفتم که روزی اصلاح شود اما اینها روز به روز زیادتر میشد تا اینکه مجبور شدم خانواده ام را در جریان بزارم حالا از شما مشاوران محترم تقاضای طلاق از همسرم را با راه های راحتر را دارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ارائه مشاوره به سرکار عالی با توجه به حساسیت موضوع(خانواده)نیاز به مشاوره حضوری دارد.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
همانگونه که حق مهریه برای زوجه بوده حق طلاق برای زوج می باشد و زوجه حق طلاق نداشته مگر اینکه به موجب وکالتنامه ای از طرف زوج به زوجه داده شود و یا زوجه با اثبات عسر و حرج در دادگاه بتواند خود را مطلقه نمایید.
موارد عسر و حرج ضرب و شتم ، جنون ...ولاغیر که نیاز به اثبات دارد .
باتشکر

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورت وجود هر یک از شروط دوازده گانه زیر و با این فرض که شوهرتون نیز در عقدنامه ذیل آنرا امضا کرده باشد می تونید دادخواست طلاق (عدم امکان سازش) بطرفیت شوهرتون بدید
1- در صورت خودداری شوهر از دادن خرجی (نفقه) به مدت 6 ماه.
2- بدرفتاری زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.
3- بیماری خطرناک غیر قابل درمان مرد تا حدی که سلامت زن را به خطر اندازد.
4- دیوانه بودن مرد در زمانی که امکان فسخ وجود ندارد.
5- اشتغال مرد به کاری است که به حیثیت و آبروی زن و مصالح خانوادگی او لطمه بزند
6- محکومیت شوهر به مجازات 5 سال حبس یا بیشتر، یا به جزای نقدی که بر اثر ناتوانی از پرداخت، منجر به 5 سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به 5 سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی دیگر از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن امکان مطلقه شدن را می‌دهد.
7- ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار کند مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.
8- چنانچه زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند یا اینکه 6 ماه متوالی بدون عذر موجه غیبت کند، زوجه می‌تواند با مراجعه به دادگاه و بدون حضور شوهر طلاق خود را ثبت کند.
9- محکومیت قطعی زوج بر اثر ارتکاب به جرم و اجرای هر گونه مجازات اعم از حد و تعزیر است که مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی زوجه باشد تشخیص این امر نیز با توجه به وضع و موقیعت زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.
10- بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت 5 سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است
11- همچنین چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود نیز دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کند.
12- ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر اول که در صورت وقوع این مورد، زن حق طلاق را از مرد می‌گیرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اذیت آزار اگر باعث رنجش بیش از حد شما شود در وحله اول با تذکر و در وحله دوم حکم متارکه توسط قاضیی صادر می شود البته باید دید نظر دادکاه در ااین خصوص چیست در حال حاضر حکم طلاق به سختی صادر می شود