مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.من سه ساله با مردی مث خودم طلاق گرفته بود ازدواج کردم. دوماه بعد ازدواج پشیمون شدن و با رفت وآمدهای مکرر به خونه همسر سابقش به بهونه بچه های 26 و 28ساله ش، شروع کرد پشیمون شدم باید طلاق بگیری و بری. دوسال تمام با اشک و آه من و مشاجره و توهین و تحقیر ها الان هفت ماهه منم راضی شدم. اما یه روز مهربون میشه و میخواد شرایطشو قبول کنم و زندگی، یه روز باز پر میشه از اونور و دنبال بهونه برای طلاق. درواقع هدفش اینه من خسته بشم و مهرمو حلال جونمو آزاد کنم. اما من زن چهل ساله خانه دار نمیتونم و مجبور صبر کردم بلکه خودش اقدام کنه تا بتونم مهر بگیرم. لطفا بگین دادگاه چه حکمی صادر میکنه؟ دوم اینکه ایشون فردای عقد و عروسی یه پراید داشتن بنام من زدن ثبتی و رسمی، حالا میگه باید برگردونی به اسم خودم و پانزده تومن پول پیش خونه رو بنام من اجاره نامه خونه ای که هستیم زدن حالا میگه باید برش گردونی و دست خالی فقط طلاق بگیری و بری. لطفا کمکم کنین سه ساله عذاب روحی و شکنجه شدم. و حالا تا میتونه زجرم میده و تهدید به بی آبرو کردنم و خرجی خونه رو ندادن. آیا میتونه پول پیش و ماشینو پس بگیره؟و آیا دادگاه چقد از مهرمو ازش میگیره؟تورو خدا کمکم کنین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خواهر عزیز . سعی کن با چشمان باز اقدام کنی و از چاله در نیامده به چاه نیفتی ! اما در پاسخ به سؤال شما عرض می کنم خودرو پراید و ودیعه مورد اجاره به نام و متعلق به شماست و هیچکس نمی تواند متعرض به آن بشود و چنانچه خودرو پراید به نام شما جزئی از مهریه تان نباشد ، می توانید مهریه خود را نیز به اجرا بگذارید کما اینکه حق اقامه دعوی در مطالبه و برخورداری از نفقه و اجرت المثل ایام زناشویی را هم دارید و می توانید در صورت آوردن جهیزیه آنرا را هم از شوهرتان مسترد نمائید و شوهر شما در برابر این همه حق و حقوق شما فقط حق طلاق دارد ! بهتر است به مؤجرتان سفارش نمائید فقط ودیعه مورد اجاره را در ازای تخلیه به شما که در قرارداد اجاره بعنوان مستأجر شناخته شده اید تحویل بدهد و لاغیر .

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما خیلی کارها را میتوانید بکنید ماشین وپول پیش خانه را به هیچ وجه بر نگردونید اگه خیلی کار را بر شما سخت کرده دادخواست مطالبه مهریه بدید در ضمن برای راهنمایی بیشتر عصرها میتونید تماس بگیرید یا توتلگرام پیام بدید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازجاری شدن صیغه عقد زن وشوهر نست به هم حقوقی دارند،ازجمله مهریه حق زن است ودرهرحال باید شوهرآن را بپردازد.
پراید چون بنام شماست ربطی به مهریه ندارد مگر امضایی داده باشید که ازمهریه شماکسرگردد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام. اتومبیل و ودیعه منزل به نام شماست و مشکلی نسبت به آن ندارید. شما می توانید بدوا از دادگاه مطالبه نفقه کنید و چنانچه از اجرای حکم سر باز بزنند از ایشان به جرم ترک انفاق شکایت نمایید. و همچنین می توانید مهریه خود را اجرا گذاشته و چنانچه مالی از ایشان سراغ دارید توقیف نمایید. بهتر است در این موارد حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشه باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ضمن در نظر گرفتن پاسخ همکاران محترم و استفاده از حقوق قانونی خود اگر شما را اذیت و ازار و یا تهدبد میکند ونفقه نمیده میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید ، بیم عدمامنیت جانی و مالی و شرافتی هم باشد میتوانید درخواست تعیین مسکن جداگانه بدهید نترسید مقاوم باشید قانون ازشما حمایت میکند ضمنا در موارد ضروری میتوانید از اورژانس اجتماعی با تلفن شماره 123 کمک بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همه مهریه شما به انضمام نفقه قابل وصول است
خودرو و وجه نیز متعلق به شماست نگران نباشید تحت هیچ شرایطی نمی توانند حقوق شما پایمال نمایند.
ضمنن رقم مهریه و یا تعداد سکه را مشخص نفرمودید.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

سلام به شما کاربر گرامی به هیچ عنوان ماشین و پول ودیعه خانه را بر نگردانید و دادخواست مطالبه مهریه بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

کل مهریه در صورت مطالبه شما قابل وصول است وماشین وپول پیش متعلق به شماست