مشاوره حقوقی رایگان - می خواهم در یک دادخواست بدوی آدرس خوانده را اصلاح کنم یک نمونه درخواست اصلاح آدرس خوانده ارسال کنید

می خواهم در یک دادخواست بدوی آدرس خوانده را اصلاح کنم یک نمونه درخواست اصلاح آدرس خوانده ارسال کنید

پاسخ ها :

روح اله  مهربان

جناب آقای روح اله مهربان :

سلام. به شعبه مربوطه مراجعه و درخواست ثبت نشانی جدید خوانده را اعلام نمایید. با ذکر این نکته که اوراق قضایی به نشانی جدید خوانده ارسال و ابلاغ گردد. در صورتی که خوانده ثنا داشته باشد ابلاغات توسط سامانه الکترونیک ارسال میشه و همان ادرس ثبت ثنا کفایت می کند.