مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از کار دولتی

با سلام قریب به یک سال است به استخدام پیمانی یکی از ادارات دولتی درآمده ام و اکنون در آزمون استخدامی اداره دیگر با شرایط عالی پذیرفته شده ام و قصد انصراف دارم . و اداره جدید برای انصراف مهلت دو ماهه به من داده اند . در صورتی که رئیسم به هیچ وجه با استعفای اینجانب موافقت نمیکند. آیا راه حل دیگری دارم در این فرصت کوتاه ؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر تعهد دادی باید جریمه بدی بیای بیرون و اگر تعهد ندادی مهم نیست