مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از استخدام پیمانی

با سلام.
من در یک آزمون برای دستگاه های دولتی به صورت پیمانی قبول شده ام. هنوز تعهد استخدام نداده ام و قراردادی رو امضا نکرده ام و مشغول به کار نشده ام ولی اخیرا مراحل صدور کد استخدامی برای من به جریان افتاده است. در این مرحله میتوانم استعفا بدهم؟ صدور‌ کد استخدامی به منزله استخدام است؟
اگر تعهد خدمت بدهم استعفا به چه صورت خواهد بود؟
با تشکر.

پاسخ ها :

حسين  نخعي سرو

جناب آقای حسين نخعي سرو :

با سلام و احترام
اونطوری که میفرمایید شما هنوز هیچگونه قرارداد و تعهدی نداده اید و هیچ استخدامی هم براتون قطعی نشده. مطمئینا اداره مربوطه با کمال میل از انصراف شما (نه استعفا) استقبال هم خواهند کرد و به سرعت نفر بعدی را جایگزین خواهند کرد. برادرانه عرض میکنم تا زمانیکه خوب در جای خیلی بهتری تثبیت نشده اید انصراف ندید.