مشاوره حقوقی رایگان - صدور دستور تخلیه برای مستاجر

مستاجران مجتمع مسکونی ما (11واحد) قراردادهای یک ساله ی تتظیم شده در بنگاه معاملات ملکی را بیش از 12 سال است که تمدید نکرده اند. 4 واحد بیش از سه ماه و حتی تا دو سال بدهکارند و بقیه بدون تمدید قرارداد مبلغ اجاره بها را پرداخت کرده اند. 6 نفر قراردادشان را گم کرده یا ادعا می کنند گم کرده اند. بعضی خود قرارداد ندارند و بواسطه ی قرارداد دوستشان که ساکن قبلی بوده بدون قرارداد هستند. ما هم قرارداد آن 6 نفر را نداریم(گم شده). در حال فروش ساختمانیم. تکلیف صدور دستور تخلیه چگونه است برای این 11 واحد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز وفق قانون برای درخواست تخلیه راه های متعددی وجود دارد سریع ترین راه درخواست صدور تخلیه است که شرایطی دارد وآن اینکه 1- وجود قرارداد اجاره کتبی که به امضای موجر ومستاجرودونفر شاهد رسیده باشد 2 - مدت اجاره منقضی شده باشد 3 - در دونسخه تنظیم شده باشد در این حالت در صورتی که وجهی بعنوان ودیعه یا رهن هم از مستاجر دریافت شده باشد می بایست به صندوق سپرده موقت دادگستری نیز توسط موجر تودیع گردد. ودر غیر اینصورت باید دادخواست تخلیه تقدیم وفرایند طولانی تری را طی کنید از جمله تفاوت ان با صدور دستور تخلیه طولانی بودن فرایند غیر فوری بودن دادرسی تعین زمان جلسه دعوت از طرفین استماع دفاعیات مستاجردادن مهلت عرفی به مساجر و... درحالی که در صدور دستور موقت رسیدگی فوری وبدون تشریفات است بهتر است بگویم بدون رسیدگی با احراز شرایط دستور تخلیه صادر می گردد.