مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی با صورت جلسه کلانتری

سلام ،خسته نباشید .من 4 سال هست که با شوهرم مشکل دارم. دادگاه حکم طلاق رو مبنی بر تهمت و افترا صادر کرد. دادگاه تجدید نظر هم اعتراض رو رد کرد. شوهرم دلیل فرجام خواهی رو صورتجلسه کلانتری قرار داده در حالی که دادگاهی تشکیل نشده که من محکوم شده باشم یا ثابت شده باشه. صورتجلسه کلانتری هم چیز خاصی نیست ما فقط نسبت فامیلی داشتیم که تعهد گرفته شد الان شوهرم مبنی بر رابطه نامشروع شکایت کرده. هنوز هم اثبات نشده و فرجام خواهی کرده و صورتجلسه کلانتری رو گذاشته. آیا تاثیری بر حکم داره؟ در حالی که جنبه قضایی نداره صورتجلسه؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام صورت جلسه و پروند و فرجام خواهی شوهرتون باید مطالعه گردد و بعد نظر داده شود