مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

سلام خسته نباشید. دادگاه بدوی و تجدیدنظر به خاطر محکومیت حبس همسرم حق طلاق را به من داده اند الان همسرم درخواست فرجام خواهی داده و من هم لایحه دفاعیه روی آن زده ام بعد از لایحه دفاعیه ی من پرونده به دیوان ارسال میشود یا اینکه این بیست روز باید بگذرد بعد پرونده به دیوان ارسال میشود؟ و اینکه رای دیوان چه مدت طول میکشد در خصوص همچین موضوعی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پرونده تکمیل شود در مهلت مناسب ارسال می‌شود..
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید همیشه قبل از اقدام با یک وکیل مشورت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فرجام خواهی به شما ده روز فرصت پاسخ می دهند و بعد از ده روز پرونده به دیوان عالی کشور ارسال میشود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده ارسال میشود.زمان مشخص ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد از تبادل لوایح به دیوان ارسال میشود و زمانش قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا وقتی پزونده آماده برای ارسال به دیوان است باید ارسال شود معمولا چون شعب شلوغ هستند این کار به کندی صورت می گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دیوان ارسال وبیش از 3ماه زمان میبرد تا رای دیوان صادر شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بعد از گذشت مدت تجدیدنظر خواهی به دیوان ارسال تا فرجام خواهی رسیدگی شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه طرفین زودتر از بیست روز اعتراض را ثبت کنند دفتر شعبه پرونده را ارسال خواهد کرد.مورد بعدی سوال قابل پیش بینی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذشت فرجه قانونی و تبادل لوایح پرونده به دیوان ارسال خواهد شد
مدت زمان قابل پیش بینی دقیق نیست