مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

با سلام
بنده با موتور تصادف کردم و از ناحیه مچ پا دچار شکستگی شدم که پزشکی قانونی شش ماه طول درمان دادند و در نامه به دادگاه نوشتند بابت شکستگی استخوان مکعبی 4 درصد ارش دیه کامل انسان.
میخواستم بدونم فقط همین 4درصد ارش دیه است یا دادگاه هم دیه مشخص میکند.
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای تعیین دیه شکستگی استخوان دو حالت وجود دارد 1- درصورت ترمیم وبدست اوردن حالت اول همان میزان ارشی که مقرر شده است 2 - در حالت عدم ترمیم ویابهمراه نقص دیه معین قابل مطالبه است براین اساس طول درمان مقرر از سوی پزشکی قانونی بجهت تشخیص میزان بهبودی استخوان تعین گردیده است .