مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

1_ دیه 10 عدد حارصه، 2عدد دامیه
2_ آسیب های رباطی مچ پا قوزک داخلی و خارجی و شکستگی پروگزیمال فالانکس انگشت چهارم پای چپ و شکستگی burn متاتالیس انگشت پنجم پای چپ که بعد از یکماه یونیزه حاصل نموده
3_ پارگی رباطهای جانبی زانوی چپ، پارگی کپسول مفصلی زانوی چپ، پارگی عضله چهارسر ران چپ

لطفا میزان دیه و ارش هایی که تعلق میگیره رو بنویسید
حتی اگر شده حدودی

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " پاسخ این گونه سوالات علمی و حقوقی نیازمند صرف وقت ، تحلیل و محاسبه را از واحد اجرای احکام کیفری مربوطه سوال بفرمائید .

پرسشگر :

همچین سوال سخت و علمی هم نیس
توی یه سایت دیگه جوابمو دادن
جوابو میذارم شماهم اگه وقت کردید به شکل علمی بخونید:
دیه ده عدد حارصه 5% دیه کامل
دیه دو عدد دامیه 2% دیه کامل
دیه شکستگی های انگشت پا جمعا 4%
پارگی هی داخلی زانو ارش دارد ک باتوجه ب توضیحات احتمالا درصدی بین 16 تا 20 درصد ارش دارد
دیگر آسیبها بستگی ب کیفیت و نظر پزشکی قانونی دارد
ولی جمعا باتوجه به توضیحات حداقل 30% دیه کامل و حداکثر 40% دیه کامل تعلق خواهد گرفت
باتوجه ب مبلغ 210 میلیون تومانی دیه مرد مسلمان هر درصد از دیه 2،100،000تومان

یک وکیل

سلام
به نظرم دقيق از دفتر دادگاه يا دادسرا سوْال كنيد.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام اگر به پزشک قانونی مراجعه کرده باشید تمام درصد ها قید شده و اجرا احکام کامل محاسبه میکنن

یک وکیل

سلام" دوست عزیز ! شما در سؤال اول تان درصد اعداد دیه را با هر قصد و غرضی بطور کامل اعلام ننموده بودید و بالطبع امکان پاسخ متقن و قطعی به سؤال شما وجود نداشت کما اینکه پاسخ به اینگونه سؤالات همانطور که اعلام شد مستلزم صرف وقت و محاسبه است که در قالب مشاوره حقوقی الکترونیکی مجانی و رایگان نمی گنجد . ارائه هر خدمت مشروعی اجرتی دارد مگر صاحب حق از حق خود اعراض کند کمااینکه حق مشاوره حقوقی اگر بر اساس عرف هم قابل پرداخت نباشد حتماً بر اساس تعرفه مصوب قابل پرداخت است !

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و