مشاوره حقوقی رایگان - من پسر 16 ساله می توان حکم رشد بگیرم

سلام من یه پسر 16 ساله هسم پدرم فوت کرده و مادرم وقتی 4 سالم بود از پدرم طلاق گرفت الان قیم من مادر بزرگ پدریه بنده میتوان حکم رشد را بگیرم و اینکه میتوان از یک شهری که قیمم حضور نداره اقدام کنم

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام دوست عزیز
گرفتن حکم رشد زیر 18 سال بسیار بسیار سخت می باشد ولی خب غیرممکن نیست .
ولی می توانید در دفاتر خدمات قضایی نسبت به تقاضای صدور حکم رشد اقدام بکنید در محل اقامتگاه قانونی خود .

هادی محمودی

هادی محمودی :

استان :

عملا رشد در ایران برای بالای18 سال صادر میشه اما چون قانون سنی تعیین نکرده طبق نظر قاضی رسیدگی کننده و با توجه به اوضاع و احوال امکان صدورش هست