مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد پسرم در سن 16سالگی

سلام ببخشید مزاحم شدم من یک پسر 16ساله دارم که از شوهر اولم است من بعد از شوهر اولم با یک مرد ازدواج کردم و در حال حاضر پسرم در شناسنامه این شوهرم است حالا این شوهرم مرا و پسرم را خیلی ازار میدم میخاستم ببینم چکار کنم تا پسرم با من زندگی کند و برای خودش تصمیم بگیرد که دیگر نمیخواهد با این شورم زندگی کند آیا راهی هست
ممنون بابت سایتتون.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پسر 16 ساله از شمول حضانت خارج شده و میتواند با هر شخصی که خود انتخاب میکند زندگی کند .