مشاوره حقوقی رایگان - تصادف هنگام ورود به پارکینگ

سلام
بنده در حال ورود به پارکینگ منزل بودم، زمانی که من در حال دنده عقب گرفتن به سمت ورودی پارکینگ بودم یک خودرو آمد و در مسیر بنده توقف کرد و بنده قبل از اینکه ترمز کنم با خودرو برخورد کردم و خسارت جزئی وارد شد افسر آمد و گفت که شما دنده عقب می‌آمدی و مقصر هستی مدارک مبادله شد بدون کشیدن کروکی و... صحنه را ترک کرد بنده از ایشان خواهش کردم برای پرداخت خسارت و... به بیمه مرجعه کنند، اما ایشان مطالبه‌ی افت قیمت کرده و در شورای حل اختلاف پرونده تشکیل داده
با توجه به اینکه خودروی من تماما در دید ایشان بوده و اینکه با توجه به فاصله‌ی زمانی امکان آسیب پیشین یا پسین به محل برخورد وجود دارد،آیا امکان رد اتهام وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

خیر نظر افسرتصادفات مهم است.
در صورت تعلق افت قیمت ،محکوم به پرداخت خواهید شد