مشاوره حقوقی رایگان - تضمین سرمایه گذاری

سلام خسته نباشید گرم
بنده میخام توی شرکتی (پخش مواد غذایی) مبلغی30 میلیون سرمایه گذاری کنم که برای ان بسته به سود شرکت مبلغ 2400 دریافت کنم ب شرطی ک ربا تلقی نشه
برای تضمین سرمایم و سود دریافتی از کارکرد شرکت چیکار باید بکنم که سفت و سخت باشه و طرف مقابلم نتونه از زیرش در بره من جوانم لطفا بیشتر راهنمایم کنید.
طرف مقابلم سفته میده قرارداد چطوری تنظیم کنیم که همه چی به نفع خودم که سرمایه گذاشتم تو کار باشه؟ یا می تونم سند ملک و ماشینی به غیر از قرارداد بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام.ابتدا قرارداد مالی تنظیم کنید و شرط داوری و حکمیت در ان درج کنید و داور نیز تعیین کنید. سفته هم باید تمام مندرجات ان پر گردد. باقری 09122440580

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. توضیح این امر کمی پیچیده تر از اونی است که بشه توضیح داد.توضیه می کنم قبل از تنظیم قرارداد حتما با وکیلی مشاوره کنید. دریافت سفته به عنوان ضمانت اصلا معتبر نیسست.