مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی همسایه

با توجه به طول پیشروی 5 متر ساختمان همسایه از ساختمان بنده بدون رعایت پخ 45 درجه جهت احقاق حق باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام . طرح دعوای حقوقی و کیفری با جلب نظر کارشناسی. و قبل از هر اقدامی صدور قرار تامین دلیل جهت کارشناسی ملک / باقری 09122440580

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما کاری نمی توانید انجام دهید زیرا تصرفی در ملک شما صورت نگرفته قطعا شهرداری مطابق ضوابط با ایشان برخورد میکند