مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان همسایه

با سلام همسایه کناری ما اقدام به نوسازی ملک خود کرده قبلا حیاط خانه اش جلو ملک بود ولی الان حیاط خانه را عقب برده و از سمت جلو ساختمان یک متر بالکن زده که باعث شده ساختمان ما مثل قبل نور گیر نباشه و برای اینکار از ما هم رضایت نگرفته والان ساختمانش تکمیل شده آیا می‌توان شکایت کرد و برای شکایت کجا باید بروم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به کمیسیون ماده صد شهرادری موضوع را جهت رسیدگی اطلاع دهید.