مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان همسایه

با سلام منزل بنده ویلایی دو طبقه و شمالی است ملک من ته قواره و چهار متر ورودی است همسایه غربی من تقاضای دو متر پیشروی نسبت به ملک من داشت که به دلیل ته قواره بودن ملک بنده و از بین رفتن نور موافقت نکردم ولی ایشان سه متر از عرض
ساختمان از سمت من را رها کرد ومابقی. که هفت متر بود را به میزان دو متر نسبت به ملک من پیشروی کرد ضمنا یک متر ارتفاع سقف ساختمانش را بالاتر از سقف من بتن ریزی کرد اگر شکایت کنم امیدی هست که جلو ساخت و سازش را بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرائیات شهرداری مراجعه و
اعتراض خود را بیان نمایید