مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت

باسلام و خسته نباشید.
بنده یک شکایت کیفری برای احقاق حقم که کذب می باشد در مورد شخصی که حدود 70 نفر شاکی دارد و همگی با هم شکایت کردیم. من به دروغ شکایت کردم که چند عدد سکه طلا به آقا داده ام و ایشون چک حامل به مبلغ 100 میلیون به بنده داده است. چک بابت وام خانگی بوده. سوء نیتی نداشتم فقط نمیخواستم چک را از من پس بگیرد چون صندوق جمع شده و من روی چک حساب کرده بودم. اگر ابلاغیه از طرف دادسرا برایم بیاید که بروم و توضیح بدهم اما نروم مشکلی پیش می آید چون نمیخواهم شکایت کیفری ام را پیگیری کنم و پشیمان شده ام. متشاکی با برگرداندن پول شاکیان رضایت آن ها را میگیرد وهنوز برای من ابلاغ نیامده. آیا میتوانم بروم رضایت بگذارم روی شکایتم؟ متشاکی صدای بنده را ضبط کرده که من شکایت دروغین کرده ام. آیا اگر رضایت بدهم متشاکی میتواند از من شکایت افترا کند؟ در ضمن بنده چک را از نظر حقوقی هم پیگیری کردم و اجراییه هم صادر شده و خانه اش را هم توقیف کرده ام و اولویت با بنده است. مبلغ خانه یک میلیارد است. چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ،بجای اعلام رضایت، درخواست ترگ تعیب زا تقدیم شعبه مربوطه نمایید،