مشاوره حقوقی رایگان - کنسل کردن شکایت

سلام ، دوتا شکایت راجب ملک مشاع انجام دادیم ولی باید این شکایات طرح دیگه ای مطرح میشدن مدتی از شکایت میگذره میخواهیم کنسلشون کنیم و متن جدید ثبت کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی لایحه ای تقاضای استرداد دادخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشخص ننودید چه اقدامی نمودید مسترد نمایید و مجدد اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد شکایت قبلی را پیگیری نکنید و مسترد کنید اگر دادخواست است تقاضای استرداد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست را برای دادگاه ارسال نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر دادخواست داده باشید می توانید آنرا از طریق ارسال لایحه مسترد نمایید ولی اگر شکایت کیفری باشد نیازی به مستردنمی باشد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با فرستادن لایحه ای تقاضای استرداد دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا زمانی که رای صادر نشده می توانید دادخواست خود را مسترد نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفاترخدمات قضایی لایحه استرداد ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و درخواست استرداد دادخواست بدهید و حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

لایحه ای به شعبه تعیین شده جهت استرداد دادخواست بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست استرداد دادخواست را باید به دادگاهی که پرونده شما به ان ارجاع شده است بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست را برای دادگاه ارسال نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

تقاضای استرداد دادخواست را ارائه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه دهید و درخواست استرداد دادخواست دهید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دادخواست را مسترد نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دادخواست داده ایید میتوانید دعوی خود را مسترد نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شکایت خود را مسترد نمایید