مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام وقت بخیر
من از کسی بابت بد دهنی شکایت کردم و الان براش پیامک ابلاغ رفته و در ضمن همه کارهای من رو وکیل داره انجام میده
حالا من از ادامه کار منصرف شدم میخوام بدونم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام گذشت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. یا خودتان می تواند به دادسرا یا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و رضایت خود را اعلام فرمایید. یا اگر وکیل شما اختیار استرداد دعوا در وکالت نامه دارد به ایشان اعلام نمایید از طرف شما نسبت به استرداد شکایت و اعلام رضایت اقدام و پرونده مختومه شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و رضایت خود را طی لایحه به شعبه اعلام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طی لایحه تخصصی اقدام نمایید جای نگرانی نیست برای شما
از یک وکیل بخواهید متن را برای شما تنظیم کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به وکیل خود اطلاع دهید که منصرف شدید البته انصراف یا عدم انصراف شما ربطی به حق الوکاله ندارد و ملزم به پرداخت هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای استرداد دعوا دهید و اعلام رضایت کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام .
گذشت خود رابه وکیل خود اعلام نماییدتا اقدامات را انجام دهد
همچنین میتوانید قرار ترک تعقیب را بخواهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به استرداد شکایت و اعلام رضایت شخصا و یا توسط وکیل اقدام و پرونده مختومه شود

مینا احمدی

مینا احمدی :

اعلام رضايت بفرماييد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق وکیل خود اعلام گذشت کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر وکیل اختیار استرداد دعوا را داشته باشد میتوانید از طریق ایشان اقدام کرده و اگر اجازه نداشته باشد خود از طریق خدمات قضایی استرداد شکایت را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص یا توسط وکیل لایحه مبنی بر رضایت خود ارسال نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اعلام گذشت طی ارسال لایحه به شعبه مربوطه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای شعبه لایحه اعالم گذشت ارسال نمایید و موارد مذبور را طی اظهارنامه به اطلاع وکیل تان برسانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به وکیل بگو منصرف شدی خودش بره شکایت شما پس بگیره

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به دادسرا مراجعه و تقاضای صدور قرار ترک تعقیب نمایید تا بعد هم بتوانید همان پرونده را به جریان بیندازید و جلب به دادرسی کنید وگرنه باید مجددا شکواییه دهید و پرونده بازکنیدو....و اگر کلامنصرف شده اید بهتر است اعلام گذشت نموده و پرونده را ببندید تا قرار موقوفی تعقیب صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و رضایت خود را طی لایحه به شعبه اعلام کنید.