مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک موتور سیکلت مدل 1388

با سلام
موتور سیکلت مدل 1388 در همون سال خریدم سال 1390 فروختم ،،، بعد دوسال فهمیدم موتور از مشهد به اصفهان انتقال داده شده است که من فقط وکالت داده بودم و موتور تعویض پلاک نشده بود ،،، سال 1394 رفتم توقیف پلاک گرفتم در شهر مشهد ،، ولی خوب موتور نمیدانم کجاست ،،، الان تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تا زمان توقیف آن توسط پلیس در هر کجا کاری نمیشود کرد البته عمل شما این حسن را دارد اقدامات مجرمانه بعد از شکایت خارج از مسئولیت شماست