مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور

من الان به یه موتور نیاز دارم که کار کنم موتور منو سال97 اینطورا کفی کلانتری گرفته و قبض پارکینگم نداد اینکه من میخوام بدونم موتورم کجااااست؟ موتورمو سمت گمرک گرفتن میخوام بدونم کجا میره کدوم پارکینگه همین؟ و اینکه الان موتور هست؟ و اگه بتونین جوابمو بدین واقعا کاره خیلیییییی بزرگی میکنین و ممنون از شما و این سایت

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

به کلانتری محل توقیف موتور سیکلت مراجعه کنید و با در دست داشتن مدارک موتور سیکلت شما را به مرجع قضایی مربوطه راهنمایی وپس از انجام تشریفات قانونی دستور آزادی موتورسیکلت شما صادر ودر نهایت به پارکینگ محل توقیف موتورسیکلت هدایت می شوید