مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساختمانی کمیسیون ماده 100

سلام وقت بخیر
من مالک یکی از 7 واحد یک اپارتمان هستم . سازنده ملک از سال 95 تخلف بیش از 10 درصد اضافه بنا داشته و طی بیتوجهی ، الان حکم قلع بنا اومده متراژ کلی 90 متر در 3طبقه. 2 سوال مطرح هست . اول طبق سازه امکان تخریب برای شهرداری که تصمیم داره انجام بده نیست و این نظر من هست که رای در بازبینی به نقدی برگرده. ایا در چنین شرایطی قلع از طبقه اخر انجام میشه یه واحد؟ و اینکه چون رای تجدید نظر از دیوان صادر شده . سازنده میگه دیگه از طرف خودش نمیتونه پیگیر پرونده باشه و مالکین میتونن اقدام قضایی کنن؟
و ایا در چنین شرایط سازه ای؟ ایا تخریب انجام پذیر هست؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

تخلف ساختمانی کمیسیون ماده 100 حکم قلع و قمع بنا تخلف سازنده ملک