مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

با سلام پنج سال پیش منزل منو دزد زد از کلانتری و اگاهی امدن دست چک خام منو دزدیدن من اعلام کردم. نامه دادگاه دارم با لیست چک های دزدیده شده بپیوست هستن
الان یه بنده خدایی از دست من شکایت کرده از تبریز. شورای حل اختلاف بدونه احضاریه یه دفعه اخطاریه زده که در این ماه برم تبریز
میخواستم ببین چگونه میتونم تو این وضعیت کرونایی من به تبریز نرم چکار میتونم کنم مدارک هم از هر کدام کپی دارم نامه دادگاه و کلانتری و اگاهی ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سرقت دسته چک سرقت چک به اجرا گذاشتن چک سرقت شده چک