مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن پول جلوی به مستاجر

سلام و ممنون از وقتی که در اختیار می‌گذارید. موعد مستاجر منزل بنده در 15/11/99به اتمام میرسد، بنده چند روز قبل به ایشان اطلاع دادم که می‌خواهند قرارداد را مجددا با تغییر کرایه و پول ودیعه تمدید کنند یا خیر، مستاجر گفتن که با همسرم اختلاف دارم و نمی خواهم بمانم. حال قرارداد بنام خانم ایشان است ولی در زمان بستن قرارداد پول را آقا در بنگاه در پوز و مقدار هم با کارت به کارت به کارت بنده واریز کردن، حالا خانم ایشان می‌گوید پول را باید در پایان قرارداد تحویل من بدهید و آقا می‌گوید چون من پول دادم شما باید به من تحویل بدهید، حال باید بنده پول ودیعه که مبلغ 20میلیون تومان است را به کدام تحویل دهم و موقع تحویل چگونه پرداخت کنم که بعد هیچ ادعای نتوانند بکنند. با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
تحویل پول طبق قرارداد اجاره باید به شخصی باشد که در قرارداد قید شده است. مر اینکه در قرارداد شما نحوه پرداخت پو به طور دیگری مشخص شده باشد که باید همانطور عمل بکنید.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

چون قرارداد اجاره بنام خانوم منعقد شده شما مکلف به پرداخت وجه به طرف قرارداد خود هستید