مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول رهن از موجر

سلام. کل مبلغ رهن کامل 240 ت بوده.13خردادپایان قراردادبوده 3خرداد1/3 مبلغ به بنده برگردانده شد همراه با امضا و اثر انگشت و دیرکرد تخلیه مستاجر. اما چند روز بعد (قبل از 13 خرداد و پایان قرارداد) همان مبلغ 80 تومان به موجر بازگردانده شد 19 تومن دیگر.
تا امروز که بیشتر از 20 روز میگذرد و من اعلام به بلند شدن کردم با وجود بازدیدهای متعدد بنگاه های مختلف کماکان نه تنها پول کامل رهن رو برای جابجایی من نداده بلکه بنده رو تهدید به دیرکرد تخلیه میکنه در صورتیکه بنده هزاران مدرک از زبان خودشون نسبت به نداشتن پول و پس دادن دارم.
سوال من اینه که زمان پایان قرارداد تا به امروز که اسباب من جمع بوده موجر پولی نداشتن که به من بدن در صورتیکه من آماده تخلیه بودم. آیا این شرایط شامل جریمه دیرکرد میشود؟چرا جریمه دیرکرد تخلیه داریم اما جریمه پس ندادن پول نداریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. اخذ خسارات بستگی به شرایط قرارداد اجاره شما دارد. توصیه می شود آمادگی خود را جهت تخلیه ملک و تقاضای خود را جهت بازپسگیری مبلغ رهینه به وسیله اظهارنامه به موجر اعلام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانستید برای جریمه تاخیر در پرداخت پول پیش جریمه تعیین کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خودتان در قرارداد جریمه ای تعیین نکردید این بستگی به توافق شما داشته و شما اینگونه اجاره نامه را امضا کردید