مشاوره حقوقی رایگان - نحوه بازپرداخت ودیعه اجاره آپارتمان

با سلام
بنده موجر یک واحد آپارتمان هستم، و مستاجر بنده ‌در حالی که زمان قرارداد هم به پایان رسیده، درخواست نیمی از ودیعه را کرده تا ده روز آینده آپارتمان را تخلیه کند، بنده عنوان نمودم ودیعه شما را روز تخلیه تقدیم میکنم، ولی ایشان تهدید کرد در صورت عدم پرداخت ملک را تخلیه نمیکند، با توجه به حمایت های جدید دولت از مستأجران بنده را راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیمی که نه ولی یک چهارمش را با اخد رسید و در حضور دو نفر شاهد پرداخت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همزمان با تخلیه وجه باید پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا باید همزمان با اخذ کلید باشد ولی عرف این هست که مقداری برای تحویل به مالک بعدی تعلق میگیرد با توجه به مصوبه اخیر به نفع شماست توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
قانونا و عرفا مستاجر باید کلید را تحویل موجر دهد و همزمان پول پیش خود را دریافت کند ولی در این صورت اگر مستاجر رضایت نداشته باشد می تواند به استناد مصوبه دولت اعلام کند که قصد دارد با بیست درصد افزایش اجاره بها قرارداد را تمدید کنید.