مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و وقت بخیر خدمت شما من از شوهرم جدا شدم یک پسر 3 ساله دارم که الان پیش پدرش است و نمی گذارد ببینمش و چند روز دیگر نوبت دادگاه بخاطر همین موضوع داریم
من میخواهم حضانت فرزندم را تا هفت سالگی بگیرم آیا شوهرم می‌تونه مانع سرکار رفتنم بشه و ایجاد دردسر کنه و ما میتونیم ازش تعهد بگیریم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

نمیتونه مانع کار شما بشه و میتونید از طریق دادگاه فورا فرزندتون رو تحویل بگیرید..حتی قبل از جلسه دادگاه.حضانتشم تا 7 سالگی با شماست

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
بعدطلاق ، شوهرسابق نمی تواند مانع اشتغال شما بشه ازطرفی اشتغال ارتباطی با حضانت فرزندهم نداره لذا اخذتعهد هم قانونا"امکان پذیر نیست .