مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کامل فرزند دختر

سلام ببخشید من مهریمو گذاشتم اجرا و ماشین همسرمو توقیف کردم،آیا برای گرفتن حضانت به صورت توافقی باید بقیه مهریمو ببخشم؟راهی نیست که هم حضانت بگیرم هم مهریمو؟
دخترم 10 ماهشه و باباش با مرد غریبه فرق نداره براش....و اینکه من آیا من میتونم توافقی اینو شرط کنم که اصلا بچه رو نبینه و عوضش نفقه هم نده؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت حضانت بهتر است بخشی از مهریه را بگذارید تا بتوانید حق حضانت را در دفترخانه اسناد رسمی بگیرید اما همه چیز بسته به توافق با همسرتان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید توجه داشته باشید تا هفت سالگی حضانت با شما است و بعد از سن بلوغ یعنی نه سالگی خودش می تواند تصمیم بگیرد که پیش چه کسی زندگی کند.
از طرفی بعد از 7 سالگی نیز ممکن است دادگاه حضانت را با توجه به مصلحت طفل به شما بدهد.
برای دادخواست سلب حضانت باید دلیل داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توافق ملاک است. البته دادگاه ها مصلحت فرزند را هم در نظر می‌گیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر / بله حضانت فرزند ارتباطی با مهریه ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است قبل هرگونه اقدامی مشاوره حضوری یا تلفنی داشته باشیم