مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عقد موقت

سلام. خانمی 37ساله هستم که چهار ساله جدا شدم. مدت یک هفته با آقایی آشنا شدم جهت ازدواج که به خاطر گناه نیفتادن صیغه محرمیت بینمون خوندیم ولی من چون بلد نبودم چی بگم ایشون خودشون خوندن. مهریه هم از من پرسید گفتم نمی‌دونم چی بگم، گفت خودش میگه ولی چیزی به من اعلام نشد از میزان و چگونگی مهریه
حالا می‌خوام بدونم این صیغه درسته؟
اگر رابطه صورت گرفته باشه چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اگر عقد موقت مهریه تعیین نشده باشد عقدشما باطل ست وشمابایدحتما مطلع اززمان و مبلغ باشید