مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عقد موقت بعد از عقد دائم

باسلام و خداقوت
من و همسرم 4سال قبل از ازدواج دائم عقد موقت بودیم همسرم تقبل کرده بودن مبلغی پول و یک خودرو بعد از پایان مهلت پرداخت کنن که قبل از عقد دائم محضر دار پرسیدن حلال میکنید که من حلال نکردم و همسرم گفتن که پرداخت میکننو بعد صیغه عقد دائم جاری شد
الان 8ساله از ازدواج ما گذشته و ایشون پرداخت نکرده و هربارهم که اعلام میکنم میگن ندارم و این حرفا
البته بگم که تصمیم به جدایی از همسرم رو دارم و چون شرایط طلاق سخت هست و ممکنه طولانی بشه یا مجبور به بخشیدن مهریه عقد دائمم بشم. میتونم راجع به مهریه عقدموقتم اقدام کنم؟
یه مورد دیگه اینکه توی قواله ازدواجم در مورد اینکه همسرم اگر بچه دار نشن حق طلاق گرفتن ندارم هم عنوان شده و البته تا الان با اینکه تمام کارای ناباروری رو انجام دادیم صاحب فرزند هم نشدیم
و خب بالاخره من دلم میخواد مادر بشم و توی زندگیم امید داشته باشم
چون اوایل متوجه شدم که همسرم خیلی به خانواده خودش وابسته هست و برای حتی کوچکترین کار تو زندگی از اونا اجازه میگیره و بقول خودش من فقط باید حضور فیزیکی داشته باشم و نیازهای روحی و روانیم براش اهمیت نداره و ایشون حتی برای حال بهتر من هم حاضر به آوردن فرزند از پرورشگاه هم نشدن
متاسفانه دچار بی مهری شدید شدم و با این شرایط دیگه نمیخوام زندگی کنم
الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک دارید بلی
دادخواست طلاق از طرف زن به دلیل بچه دار نشدن مرد دو شرط دارد یکی اینکه مدرکی دال بر عقیم بودن وی ارایه دهی دوم اینکه 5 سال از تاریخ عقد دایم بگذره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
مهریه خود را می‌توانید مطالبه کنید. برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدرکی برای صیغه موقت و مهریه آن دارید بله می توانید اقدام کنید برای طلاق یا توافقی اقدام کنید یا باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله میتوانید مهریه عقد موقت را مطالبه کنید بهتر است از مشاورین خانواده هم کمک بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان مطالبه هر دو مهریه وجود دارد ضمن اینکه در خصوص شرط مذکور باید مفاد شرط مطالعه گردد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله مهریه موقت قابل وصول است البته باید موضوع بررسی دقیق بسه .
مشهد هستید درخدمتم جهت پیگیری

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما نیاز به گفتگوی متقابل و بیشتر دارد کمی ابهام دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله میتوانید مطالبه کنید برای طلاق عسرو حرج می‌بایست اثبات شود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دادخواست طلاق مطرح کنین ایشون رو میفرستن پزشک قانونی بعدش در صورت تایید پزشک دادگاه حکم طلاق صادر میکنه ودر مورد عقد موقت چون اراده دوم بوجود آمده و دائم شدین چندان نمیشه امیدواری به مطالبه ماشین داشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله نسبت به مهریه عقد موقت هم میتونید جداگانه اقدام کنید دادخواست طلاق بدلیل عسر و حرج بدهید و همچنین میتونید دادخواست مهریه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک هم بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر در صیغه نامه مهریه ذکر شده باشد ، مهریه قابل مطالبه است

و زوجه باید ابتدا به دفترخانه ای
که عقد نکاح را منعقد کرده مراجعه نماید و درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نماید

و مهریه عقد دائم هم قابل مطالبه است

و اگر به علت بیماری زوج ، دارای فرزند نمی شوید زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید مطالبه کنید
دادخواست طلاق به درخواست زوجه را تنظیم نمایید و دلایل و مستندات خود را به دادگاه اعلام فرمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
مسيله مهريه ها قابل مطالبه و توافق است
مسيله عقيم بودن چگونه بعد از چهارسال عقدموقت متوجه نشده ايد؟
اين حق بعد از پنج سال از زمان نكاح از طريق عسروحرج قابليت پيگيري دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مهریه‌های شما قابل مطالبه است ، هم عقد موقت سابق و هم عقد دائم فعلی .
میتوانید دادخواست طلاق عسر و حرج دهید .
در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال اول بله
سوال دوم شرط ضمن عقد چه چیزی نوشته شده؟ نیاز به گفتگوی متقابل دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ اگر دلیلی برای صیغه موقت و مهریه آن دارید بله می توانید اقدام کنید برای طلاق یا توافقی اقدام کنید یا باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.