مشاوره حقوقی رایگان - صیغه تعیین وقت عقد دائم

سلام عرض ادب

من19 سال دارم و بایک دختر 12و 7 ماه داره به
عقد موقت هم در اومدیم با رضایت خودش و
پدرش
داخل عقد وقت وقت تعیین کردیم

دختر به 13 سال برسه با مهریه 34 سکه
و یک تمام ست طلا دختر به عقد دائم بنده در بیاد و
ما در وقت عقد موقت باهم رابطه داشته
و ایشون
بعد از 2 ماه از من جدا شده
و شکایت خسارت کرده داخل متن احضار نامه نوشته ارش بکار ارش مثال حضور در دادگاه خانواده

پرسش من اینجاست بعد از این شکایت من باز هم دختر رو میخوام و جا نمیزنم
اگر رضایت داشته باشه به عقد دائم خودم در بیاد دختر نخواهد ایا می‌تواند از من خسارت بگیرد و داخل عقد موقت هیچ سکه ای مهری ننداخته ایم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عقد موقت بوده خسارت تعلق نمیگیردمگر مشکلی برایشان بوجود آمده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه صیغه بوده نمی تواند مدعی ارش بکارت باشد
از طرفی در صیغه موقت باید مهریه تعیین می شود و شما همان مهریه صیغه موقت را باید پرداخت کنید.
شما می توانید اعلام کنید قصد ازدواج دائم دارید و درصورت امکان بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و جزئیات بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اول اینکه چون رابطه مذبور در حین عقد موقت بوده مشمول ارش البکاره نمی شود مگر اینکه ایشان صدمه دیده باشند و با توجه به عدم تعیین مهریه در عقد موقت شما باید مهر المثل به ایشان پرداخت کنید