مشاوره حقوقی رایگان - مبايعه نامه

باسلام و وقت بخير
بنده زمينى را بصورت مبايعه نامه خريدارى کردم که شخصى که زمين را بمن فروخته نيز زمين را از يک خانمى خريدارى کرده و پس از گذشت يکسال متوجه شدم زمين معترض دارد و اون خانم قبلا زمين را به يک نفرى فروخته که شرط کرده بود درصورت عدم وصول چک بتوان فسخ کرد و حکم انفساخ را از دادگاه گرفته و مجددا به فروشنده بنده فروخته و ايشان نيز بمن واگذار کردند
سوال اول اينکه اون شخصى که محکوم شده الان اومده و زمين را متصرف شده و ادعا ميکنه که زودتر از من تاريخ مبايعه نامه داره با اينکه حکم دادگاه هم ديده ولى قبول نميکنه و زمين هم در تصرفش هست بايستى چه نوع شکايتى کرد؟
سوال دوم اينکه آيا در صورت رضايت فروشنده زمين بمن ميتوان مبايعه نامه مستقيم با اون خانم بنويسم و تاريخ مبايعه نامه رو همون تاريخ قبل بزارم و فروشنده زمين بمن هم بعنوان شاهد امضا کنه که تاريخ من مقدم باشه يا نه ؟
ممنون ميشم راهنمايى کنيد

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام در پاسخ به سوال اول:
از این فردشکایت تصرف عدوانی طبق ماده690 قانون مجازات کنید
در قسمت دوم سوالتان: بهتراست اینکاررا با مالک اصلی انجام دهیدیااقرارنامه ای از خانم بگیرید که اثبات کند ملک رابدیگری نفر‌و خته است