مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام

سلام. من اسمم در شناسنامه سكينه هست ولي از كودكي الهام ناميده شدم. در خارج از كشور اقامت دارم و پاس و تمام مدارك شناسايي ام به اسم الهام هست. تنها مشكل من اين است كه وقتي تو ترانزيت ها دو تا پاس رو نشون ميدم كلي بايد توضيح بدم چرا دو اسمه هستم بخصوص كشورهاي عربي. ثبت احوال ايران مراجعه كردم گفتن سارا و فلان ميگذاريم ولي الهام نه. من مشكلم اينه كه ميخوام دو تا پاس هام يك نام بشود. بايد چكار بكنم. ممنون

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

مگه امکان داره بدون تغییر شناسنامه برا شما بنام الهام کارت صادر کنند باید مدارک بررسی بشه بعد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام چه کسی بشما اینطورگفته؟؟؟؟؟؟؟؟تغییرنام شما بسیارساده انجام پذیر است . درصورت تمایل شماره بنده09127218529 است و میتوانید تماس بگیرید