مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زوجه متوفی

با سلام
همسر بنده با وجود باردار بودن به بچه هفت ماهه دختر در شکم اقدام به خودکشی کرده و فوت شد و خانواده او مهریه و جهیزیه او را طلب کرده اند میخواستم بدانم چه میزان از مهریه و جهیزیه به انها تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مصطفی اشرفی

جناب آقای مصطفی اشرفی :

با توجه به فوت همسر و به ارث رسیدن مهریه ایشان حق مطالبه دارند و میزان شما از این اموال با توجه به عدم داشتم اولاد یک دوم میباشد و مابقی باید پرداخت شود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .والدینش براساس سهم الارثی که ازدخترشان میبرند میتوانند مهریه وی رابه اجرا بگذارند .مثلا سهم مادر یک ششم از اموال زن میشود.جهیزیه هم میتوانند با توجه به لیست سیاهه مسترد کنند