مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام در تحویل مسکنهای مهر به مشکل کمبود متقاضی و سررسید تحویل منازل رسیدیم یکی از خانه ها را بنده با پول خودم ولی با نام پدرم دریافت کردم. سه سال قبل از فوت پدرم ایشان در دفترخانه وکالت بلاعزل خانه را به بنده دادند و برای روزهای بعد از فوت نیز با مشورت با سر دفتر دار اقرارنامه جهت استفاده بنده از وکالت نامه در زمان فوت تنظیم گردید که در ان پدرم بنده را وکیل زمان حیات و وصی در زمان ممات در مورد ملک مورد وکالت دانسته اند حال من با این اقرارنامه ایا نباید اختیار دار این ملک باشم

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام شما فقط می توانید منطبق بر وصیت عمل کنید و اضافه بر الفاظ صریح وصیت، حدود اختیارات و حقی متصور نیست

یک وکیل

سلام شما با توجه به داشتن وکالت مالک هستید و تنظیم سند زمان خود کنید