مشاوره حقوقی رایگان - خرید از طریق اینستاگرام

سلام خسته نباشید من چندماه پیش از یک پیج خرید کردم به مبلغ 2500000تومان پول رو واریز کردم جنس رو نفرستاد. بعد شکایت کردم قرار نهایی هم صادر شده میخواستم بدونم میشه خسارت گرفت
یک سوال دیگه هم داشتم این نوع جرم شامل کدام مجازات میشود ؟

پاسخ ها :

عدم تحویل جنس در خرید اینترنتی از اینستاگرام عدم تحویل کالا در خرید از اینستاگرام عدم تحویل خرید اینترنتی خسارت عدم تحویل کالا توسط فروشنده خرید اینترنتی از اینستاگرام خرید اینترنتی خسارت اینستاگرام