مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در اینستاگرام عدم ارسال سفارش

سلام و خسته نباشید از سایت توانبخشی جنسی یک محصول به قیمت 1/250/000 تومان خرید کردم الان 4 هفته هستش که سفارش به دستم نرسیده و شخصی که بهش سفارش دادم در اینستاگرام میگه ارسال کردم کالا رو ولی کد رهگیری رو گم کردم الانم گوشیشو خاموش کرده الان چکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سایت مذکور نماد اعتماد الکترونیکی دارد میتوانید در ان سامانه نماد شکایت خودرا طرح وپیگیری نمایید