مشاوره حقوقی رایگان - فریب مأمورین توسط دختر همسایه

سلام.
وقتتون بخیر باشه.
مدتی قبل حدود ساعت 9 صبح بنده در منزل خواب بودم، ناگهان با شنیدن صدایی از خواب پریدم. دیدم یک مأمور زن نیروی انتظامی در اتاق خواب بالای سرم ایستاده، به همراه دختر همسایه (نوه صاحبخانه) و به من گفت لباس بپوش بریم. دو تا مأمور آقا هم کمی دورتر ایستاده بودند.
تا من از شوک وارد شده بیرون آیم و لباس مناسب بپوشم، ناگهان مأموران به سرعت از خانه من بیرون رفته و به طبقه پایین رفتند و زن همسایه را که متهم بوده و در حال فرار به خانه همسایه دیگر بوده دستگیر کردند.
ما به 197 شکایت کردیم و در حال پیگیری هستیم.
آیا می‌توان از همسایه به جرم فریب مأمورین و ورود دخترشان همراه با مأمورین به خانه مان شکایت کنیم؟
من و همسرم توان مالی گرفتن وکیل نداریم، آیا پرونده ما راه به جایی می‌برد و شکایت اثری دارد؟
من بعد از آن اتفاق 3 هفته است شب ها کابوس میبرم و مدام استرس دارم نکند کسی وارد خانه شود.
لطفا راهنماییم کنید چگونه مراحل کار را انجام دهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
از دختر همسایه می توانید شکایت بکنید.